Szemészeten elnézték a szememet?
Fél évenként járok szemészetre.Egy tipikus vizsgálatra mentem és meg akartam kérdezni,hogy mennyire körülményes a kontaktlecsne!Felolvastam a számokat,és észre vettem hogy elhibáztam egyet...De ő nem vette észre és mondta hogy maradjon ugyan az a szemüveg mint eddig! :( Egyrészt nagyon zavar,hogy elég karcos már a lecsne,másrészt a jobbszememre szemüvegben is rosszul látok! :/
Megkérdeztem hogy a kontaktlencse milyen körülményes és mondta anyámnak hogy ilyen gombás lesz a szemem,meg olyan rákos,és ki kell műteni akkor a szemem meg ilyenek!Mert nagyon fiatal vagyok és várak vele 16 éves korig!
Én ezt akkora hülyeségnek tartom..Egyik ismerősöm is ilyen idő mint én és neki is van!
És mit tegyek hogy új szemüveget írjanak ki?A jobbszememre nagyon gyérül látok..
És tényleg ENNYIRE veszélyes a kontaktlencse?
Előre is köszi!Megy a zöld kéz! 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!