Kontaktlencsét viselők, most velem van a baj?
Arról van szó, hogy lencsét szeretnék, de egyszerűen egyik sem válik be. Már a harmadik próbalencsét viselem, de ez sem jó. Folyton érzem, hogy a szememben van, viszket, szúr vagy tapad....
Több lencsés ismerősöm is van, mind azt mondja, hogy ők nem érzik, sőt olyannyira nem, hogy képesek elaludni benne, mert elfelejtik.
Velem van a baj??? Vagy nektek is ennyire nehéz volt megtalálni az igazit? Próbálgassak még? (Attól tartok az üzletben már hülyének néznek).....Előfordulhat, hogy rosszul állapították meg a görbületemet? Az okozhat ilyesmit?
Kérlek írjátok meg a tapasztalatokat! Köszi!
Nem gépezek sokat, és alszom is rendesen. Habár szerintem szárazabb az átlagnál a szemem,de használok műkönnyet. De azzal sem jobb. :(
Nem hiszem, hogy ne bírná, hiszen nem vörösödik be, egyszerűen nem komfortos. Szerintetek a görbület miatt lehet ilyesmi?
Biofinity-t már próbáltam, most johnson&johnson van. Mindkettő kényelmetlen :(
El vagyok keseredve.....Lehet, hogy fel kellene adnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!