Elfelejtettem a kontaktlencsémet tisztítani, ha jó alaposan letisztítom, használhatom még? :S
Figyelt kérdés
Az az igazság,hogy nem régóta van lencsém,és sokáig tart berakni,így egy-két hétre kimaradt a dolog..de csak egy nap jutott eszembe megmosni:( ugyanaz a folyadék van benne,és az egyik kicsit szöszös,a másik nem annyira..az lenne a kérdésem,hogy a folyadék teljesen letisztítja,vagy már nem tudok vele mit kezdeni?:S2009. okt. 19. 20:51
1/5 anonim válasza:
Mosd le és nyugdtan használd, nem lesz tőle semmi baja =) amikor beteszed lehet hogy kicsit bökni fog, az azért van mert alatta maradt valami kis szösz. ilyenkor vedd ki mosd meg még egyszer és tedd be újra. Én a földről is fel szoktam venni ha esetleg leesik a kezemről :D kis lötty rá és jó az még :D
2/5 A kérdező kommentje:
Jó csak ugye minden nap új folyadék kéne..namost én egyáltalán nem cseréltem jó pár napig:S így is jó? félek használni,nehogy fertőzést kapjak tőle:S:(
2009. okt. 19. 21:26
3/5 anonim válasza:
Én 2 naponta szoktam folyadékot cserélni mert nagyon drága. Abszólút semmi baja nincs a lencsémnek. Ha tiszta kézzel nyúl hozzá az ember nem szükséges minden egyes nap új folyadék. Az hogy egy vagy két hétig nem volt cserélve, nem gond addíg amíg nem tetted be. Mosd át és kész. Nem lesz tőle semmi bajod.
4/5 anonim válasza:
nagyon jól tisztitsd le és MINDEN NAP kell cserélni a folyadékot, ezentúl,így csináld és nem lesz semmi böki :)mert ha nem cseréled minden nap, már beleázott az előzőnapi kosz (nem jön le mind tisztitáskor) és még abban ázik a következő napon is...és lehet, h drága a folyadék, de akkor inkább legyen szemüveged, minthogy kockáztasd a látásod.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:) Hát..én ezt már inkább nem rakom be a szemembe,nem szeretnék valami fertőzést kapni tőle,inkább felbontom majd a másikat:S
2009. okt. 24. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!