Mennyibe kerül kb. a kontaktlencse?
Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 19:30
1/5 anonim válasza:
Az attól függ h milyet veszel. De szerintem az évest a legérdemesebb venni.
2/5 A kérdező kommentje:
mennyi kb a legolcsóbb és a legdrágább ?
2013. júl. 8. 19:39
3/5 anonim válasza:
Itt találsz árakat: [link]
Ez persze netes ár, ha optikában veszed akkor pár ezerrel drágább lesz.
A legjobbak minőségben és árban a havi lencsék és kéthetes lencsék. Éveset nem éri meg venni, mert hiába éves, általában nem bír ki annyit, elszakad, megsérül és ki lehet dobni. Az anyaga sem túl jó.
4/5 anonim válasza:
barátnőmnek 3 hónapra 20ezer volt.
5/5 anonim válasza:
Nekem 2x4200 a lencse, elvileg 3 hónapra jó, de én mindig tovább hordom, gyakran 2 hónapig is (elfelejtem cserélni:D). Neten rendelem, de személyesen veszem át. Így sokkal olcsóbb, mintha pl. az orvoson keresztül venném. (+hozzájön még a tisztítófolyadék)
A havi egyébként szerintem is sokkal jobb, mert ha az évesnek valami baja lesz fél év után vagy elhagyod, akkor az azért elég húzós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!