Az alsó szemhéjamon van egy zavaró pont. Mi ez?
Figyelt kérdés
Ma azt hittem valami bele ment a szemembe, de megnéztem, és nem volt ott semmi. Később mikor még mindig éreztem, hogy szúr, megnéztem jobban akkor sem láttam semmit, azonban a szemem sarkában feltűnt, hogy az a kis pont az alsó szemhéjamon megnőtt, illetve mintha 2 lenne, az eddigi 1 helyett. Nem tudom mi ez, de ha megnézik az emberek, mindenki megtalálja. Kicsit zavaró, mert olyan mintha valami a szememben lenne, de nincs semmi. Illetve félek, hogy megnő. Mi lehet ez? Illetve elmúlik magától, vagy nőni fog, és mit lehet ellene tenni, ha igen?2013. júl. 2. 18:18
1/3 anonim válasza:
Mivel a kristlygömböm meghibásodott, tanácsolnám, menj el egy szemorvoshoz.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy árpa-e, de ilyen picik szoktak nekem is nőni ha nem mosom le a szemfestéket éjszakára. Én ezeket csak el szoktam kaparni, kiszakad, mint egy vízhólyag és pár perc múlva már semmi baja. De van szemkenőcs árpára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!