Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha beleesik a kontaktlencse a...

Ha beleesik a kontaktlencse a nem túl tiszta mosdókagylóba vagy leesik a földre (pl lap és odatapad), fertőtlenítés után még használható?

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
ha elég jó a fertőtlenités akkor igen
2013. jún. 30. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze, ha jól lemosod, de ne vízzel, hanem kontaktlencse folyadékkal.
2013. jún. 30. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze, csak a lencséhez való folyadékkal kell tisztítani.
2013. júl. 1. 19:01
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi
2013. júl. 1. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyenkor lehet összeszedni jó kis gyulladásokat, ami akár a látás rovására is mehet. Kis szerencsével megúszható, de volt már aki emiatt veszítette el a látását. Orosz rulett!
2013. júl. 3. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
A folyadékok csak tisztítanak, minimálisan fertőtlenítenek!
2013. júl. 3. 15:29
 7/10 A kérdező kommentje:
basszus ilyen válaszoktól tartottam, most már mindegy, de direkt rá is kérdeztem, betelefonáltam az üzletbe és azt mondták, nyugodtan mossam le vele és ok, többször lefertőtlenítettem utána, egy napot állt a tiszta folyadékban, amikor kivettem utána megint lemostam, nem tudom, rohadt drága 4000 forintos lé van hozzá, többfunkciós szer, ez van ráírva, szóval nagyon remélem, hogy semmi baj nem lesz :/
2013. júl. 4. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:

A lap, mosdókagyló koszos, a tisztító folyadék leszedi a koszt. Ezek után minek fertőtleníteni? -.-'

Nyugodtan használd tisztítás után. Megtisztítod, ahogy le van írva, áztatod és kész.

2013. júl. 4. 11:46
 9/10 A kérdező kommentje:
azért utolsó amit írtál az egy elég nagy hülyeség, ha azt hiszed hogy csak koszos lehet, inkább ne írtál volna
2013. júl. 7. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Mégis milyen lesz a kontaktlencse, ami nem kosz??? Meséld már el.
2013. júl. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!