Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A szemeim sarka talán egy...

A szemeim sarka talán egy picit meg van dagadva, ég és viszket. Mitől lehet? (lent kép)

Figyelt kérdés

[link] (ez nem az én szemem)

Azzal a résszel van problémám, amit bekarikáztam. Mi lehet az oka? Allergia? Remélem nem nagy a baj.

2013. jún. 29. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet valamilyen rovar csípése, vagy fertőzés, ha nem múlik, akkor nézesd meg szemésszel, hátha szemcsepp kell rá.
2013. jún. 29. 07:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, egy kicsit furcsa lenne,ha mindkét szemedet ugyanott csípte volna meg egy rovar.

Legvalószínűbb allergia,de egy kezdődő kötőhártya gyulladás is lehet(amit okozhat vírus,baktérium).

2013. jún. 29. 07:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Van még egy ötletem, ez nem lehetséges? Sajnos a munkám miatt, elég sokat bámulom a monitort. Mondhatni, egész nap! Hétvégente semmi ilyen probléma nincs, mert akkor nem ülök a gép előtt, hanem a kertben dolgozom! Nem lehet, hogy a számítógép az oka, és elfáradnak a szemeim?
2013. jún. 29. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Az is okoz ilyen panaszokat. Erre lehet venni szemcseppeket,műkönnyet és monitorozás közben gyakrabban "emeld el" a tekinteted a monitorról.
2013. jún. 29. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Valamilyen allergia is lehet, füst, por, kozmetikumok, klíma is okozhatja, könnytermelés zavara, stb. Mindenképpen nézesd meg szemésszel, csak ő tud rá adni megfelelő kezelést.
2013. jún. 29. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
kár kezdődő árpa is lehet, mindenképpen szemészet. Egyébként, ha sokat monitorozol, egész jó a visine szemcsepp. recept nélkül lehet kapni.
2013. jún. 29. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!