Eszere vettem magaman hogy amikor gépezek olyan konnyezik es fájnak a szemeim, lehet tenni valamit hogy ez elmuljon?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 22:29
2/9 anonim válasza:
Lehet venni szemcseppet(pl.Visine),ami kifejezetten az ilyen problémákra jó.
3/9 A kérdező kommentje:
nem szoktam tul sokat gepezni 2-3 ora naponta ahoz kepest hogy masok haza mennek pl 3kor sulibol rogton leulnek a gep ele es amig nem mennek aludni ott ulnek
2013. jún. 23. 22:36
4/9 anonim válasza:
Tehát a második azt akarta írni, hogy lehet venni műkönnyet. Ugyanis a szemcsepp és a műkönny totál nem ugyanaz. Száraz a szemed mindössze minden bizonnyal.
5/9 anonim válasza:
Nem biztos,h száraz a szemed. Bár a képernyő nézése közben kevesebbet pislogunk és ez a szem kiszáradáshoz vezet. De gondot jelen az is,ha nincs jól elhelyezve a monitor,v. nem jól állítottad be. Ezek mind okozhatják a szem gyulladását.
6/9 anonim válasza:
Én egész nap a gép előtt ülök, és semmi bajom. Még régebben ilyen böhöm nagy régi monitorom volt, ami minimálisan, de vibrált, és ezért Anyámnak fájt, könnyezett tőle a szeme. Most már egy új lapos monitorom van(Talán LED vagy LCD), és nem fáj és nem könnyezik neki. Ha nem régi típusú monitorod van, akkor én nem tudom, hogy miért fáj meg könnyezik a szemed.
7/9 anonim válasza:
Milyen fényviszonyos között gépezel? Fontos, hogy megfelelő legyen a háttérvilágítás, és hogy szorgosan állítgasd a képernyő fényerejét (keresd meg, hogy a legkényelmesebb).
Eleget alszol? Ha fáradt vagy, nem alszol eleget, az simán okozhatja ezt. Pl. este sokáig fenn maradsz, de reggel a hajnali nap korán felver, délig álmosan fetrengsz az ágyban, aztán újra sokáig fent maradsz, és ez ismétlődik.
9/9 Berecz Lajos válasza:
Tornáztasd a szemed időnként. Felváltva fókuszálj közelre, és távolra. Nekem ez szokott segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!