Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szoláriumtól gyulladt volna...

Szoláriumtól gyulladt volna be a szemem? Mit tegyek hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam szoláriumban, nem gyakran járok, nem szeretem a bezártságot, de gondoltam kellene egy kis szín, elmentem tehát egy új szoliba, eléggé forró volt, 8 percen voltam, 2 helyen meg is égtem annyira meleg volt.Annyira világított az az UV cső...2x nyitottam ki a szememet megnézni az időt, mikor lesz már vége...miután kijöttem homályosan láttam, tegnap is szúrt egy picit, ma meg alig bírtam kinyitni a szememet reggel, úgy fájt, de inkább a bal szemem, idegentest érzés van benne, de semmi nincs benne, picit vérbe van, kamilla teás borogatást tettem rá, amitől elkezdett gennyedzni a szemem:( lehet a szolitól gyulladt be?Mit tegyek hogy elmúljon?Idegesít ez a szúró érzés..menjek esetleg orvoshoz is vele vagy elég a kamilla?Köszönöm előre is!
2012. máj. 16. 18:58
1 2
 1/14 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz vele, főleg ha begennyedzett a borogatástól, mert akkor tényleg nem jó neki valami. Szoliban nem szabad kinyitni a szemedet, türelmesnek kell lenni. Esetleg hallgass mp3-at legközelebb, az eltereli a figyelmedet. Röviden: Orvos!
2012. máj. 18. 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:

Ezzel orvoshoz kell menni.

Lehet csak kapsz egy szemcseppet.

De akár károsodhatott is a szemed.

Uv sugárzás akár hályogot is okozhat.

Szoláriumba meg ne járj szerintem.

2012. máj. 18. 10:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen nem megyek többet!
2012. máj. 20. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Örülök ha nem mész.

Jobb már ?

2012. máj. 20. 19:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm jobban vagyok, voltam orvosnál írt fel szemcseppet , és attól elmúlt.még a közelébe se többé...nem ér annyit...
2012. máj. 20. 19:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Kár hogy ezt sokan nem értik meg.

Azért írtam egyébként, mert nekem szürke hályogom van, és még fiatal vagyok. Mondta az orvos hogy uv sugárzástól is lehet. Persze én soha nem voltam szoláriumban. Csak gondoltam megosztom veled.

2012. máj. 20. 20:28
 7/14 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm hogy megosztottad velem.Sajnálom ami veled történt igazán..

Én megértem a kockázatát, és kerülöm és próbálom óvni a szememet ahogy csak lehet mert számomra az a legfontosabb.

2012. máj. 20. 20:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Én nem sajnálom.

Neked miért az a legfontosabb ?

Kíváncsi vagyok.

2012. máj. 20. 20:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Hogy miért a legfontosabb a szemem világa?..

Hogy lássam a szeretteimet ..meg mindent ami körülöttem van.Van egy enyhe pánikbetegségem ha valami történne a látásommal szerintem bele is őrülnék...

2012. máj. 20. 21:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Én 10 %-ot látok, és még szemüveget se hordok.

Az orvos el se tudta képzelni hogy hogy tudok így mindent megcsinálni. Nekem annyira nem fontos, ha megmaradna ilyenek annak tudnék örülni :)

2012. máj. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!