Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért nem jó a kontaktlencse?

Miért nem jó a kontaktlencse?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kaptam 3 hónapra lencsét, -2.00-est viszont a szemem -2.25 mondták, h lencséből mindig kevesebb kell, ez oké is.

DE nem látok a lencsével, berakom és jó ideig messzire tiszta homályos mindent, majd hamar kiszárad, és szarul látok vele messzire.

Volt már jó ideig más lencsém, azzal nem volt baj.

Itt a lencsével van a baj? Vagy esetleg a folyadékkal?

Köszi a válaszokat

2013. jún. 11. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj vissza, ahol vetted, és mond ezt el ;)
2013. jún. 11. 10:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet visszamegyek majd, csak, hogy ingyen volt 3 hónapra a lencse nem biztos, h fognak vele nagyon foglalkozni legkevésbé pl kicserélni... ne hogy visszakérjék, mert szeretnék nyárra lencsét :)
2013. jún. 11. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ingyé kaptam, de mondták bármi van, menjek vissza. Mondtam mi lesz ha elveszítem, azt mondták adnak újat :D
2013. jún. 12. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy gyárilag sérült lencsét kaptál. Nem gyakori az ilyen, de előfordul.
2013. jún. 13. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!