Mitől lehet, hogy néhány napja, ha beteszem a kontaktlencsét, nem látok elég élesen? A szemüveggel viszont minden rendben.
Nem igazán értem a dolgot... Évek óta használom ugyanazt a fajta lencsét, eddig nem volt gond. Most viszont, beteszem és olyan furcsa, mintha enyhén homályos lenne. A lencse új, az ápolófolyadékot is lecseréltem, pihentettem pár napig a szemem (szemüvegeztem), műkönnyem is van, mégsem jó a lencse...
Kicsit el vagyok kenődve, mert jobban szeretem a lencsézést, mint a szemüvegezést.
Ha arra gondolsz, hogy jól "átdörzsöltem" mindkét oldalát a folyadékkal, az is megvolt. Mégsem oké...
És érdekes módon csak a bal szememmel érzékelem ezt a problémát. Lehet ám, hogy a szememmel van valami, mert általában az pirosodik be jobban, meg néha érzékenyebb is. Szóval megyek majd orvoshoz az tuti.
Néztem, de minden rendben van vele.
Tényleg nem értem ám...
Még évekkel ezelőtt akarta lézeres műtétet, de nem lehetett, mert vékony a szaruhártyám, de a lencsétől nem tiltottak el. Lehetséges, hogy sérült volna a hártya? Vagy még vékonyabb lett? Vagy ez tök marhaság? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!