Tényleg teljesen ingyenes. Nekem már itt van a szememen a lencse. Pénteken kaptam meg. :)
A vizsgálat alapos volt, a kontaktlencsére egy hetet vártam, a betanításra időpontot kellett kérni.
Szerintem érdemes kihasználni a lehetőséget!
2013. máj. 26. 11:01
2/13 anonim válasza:
1. kapjákbe hogy korhatár van
2. kapjákbe hogy a legócskább lencsét adják
Ez a véleményem.
2013. máj. 26. 20:07
3/13 anonim válasza:
16 éves kor alatt én sem szívesen adnék kontaktlencsét a gyerek kezébe. Ingyenes dolog esetén pedig nem reklamálunk, ha nem a leghiperszuperebb dolgot kapjuk (Ajándék lónak..).
2013. máj. 27. 14:52
4/13 anonim válasza:
És a 25 év felettiekkel mi van? Ők már túl korosak hozzá?
2013. máj. 27. 15:28
5/13 anonim válasza:
Nem, de gondolom az már túl nagy kiadás lett volna nekik. Te 25 feletti vagy?
2013. máj. 27. 16:36
6/13 anonim válasza:
"És a 25 év felettiekkel mi van? Ők már túl korosak hozzá?"
Nézd meg a honlapon, ott van a 25 fölöttieknek is az ajánlat. Nem ingyen, de kb. féláron van a próbalencse.
2013. máj. 28. 11:21
7/13 anonim válasza:
Én ma kaptam meg a lencsét :) amúgy meg nem gagyi lencse, jó nem a leghiper-szuperebb.
2013. máj. 28. 21:33
8/13 anonim válasza:
En is tulvagyok rajta es nagyon orulok neki! A lencse is teljesen jo, mondjuk 2 naponta tisztitani kell, mert a feherjet nem oldja a folyadek. Ez a 2 napi 1 perc szerintem nem sok 3 havi lencseert, es ezen kivul mas minosegi gondot en nem latok benne. Nyugodtan csinaltasd meg!
2013. máj. 28. 22:56
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Egy próbát megér.:))
2013. jún. 2. 09:02
10/13 Peti089 válasza:
Szia
Én is most intéztem el, elvileg a hét végén, jöv hét. Elején megkapom.
Nagyon korrektek voltak, és már a próbalencse is egy élmény volt kb. 18 év szemüveg viselet után.
Szóval én is várom már hogy legyen.
Amúgy azért megkerdem hogy amit folyadékot az kitart 3 hónapig? Persze akinek már van lencséje
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!