Kötőhártya szemgyulladásra tudnátok ajánlani valamilyen jó gyógymódot?
Figyelt kérdés
Igazából a bal szemem az igazán gyulladt, a jobb csak picit. Az orvos Emadine szemcseppet ajánlott, de azt vettem észre, hogy a szemem ettől csak még gyulladtabb lett. Kamillateával borogattam még, az valamennyit segített, de nem sokat. Kb 5. napja gyulladt a szemem. Hozzáteszem, hogy valószínűleg allergiás jellegű és kontaktlencsés vagyok. (A kontaktlencsét jól bírja a szemem, nem amiatt lett a gyulladás)2013. máj. 24. 12:06
1/4 anonim válasza:
A kamilla szárít. Szemvidítófű teával borogasd.
2/4 anonim válasza:
Ne kísérletezz!Menj vissza az orvoshoz. Lehet,h az Emadinra érzékeny vagy. Akkor kell helyette másik! Nem érdemes vele házi praktikázni,mert rámehet a szemed.
3/4 anonim válasza:
Nekem is majdnem állandóan piros és könnyezik a szemem, szemészeten kaptam Tobradex cseppet egy darabig jó volt utána ujból előjött a pirosság. Kamilla tényleg nem jó mert szárít. Ha allergiás jellegű vegyél Iridina due cseppet az pont arra van. Próbáld meg én is azt vettem és jobb lett.
üdv.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 1. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!