Giarre.com - online szemüvegrendelés, ti ismeritek?
Figyelt kérdés
Ti hallottatok már erről az oldalról? A legjobb márkákat forgalmazzák, és árban baromi jók, mert a keret is olcsóbb náluk mint máshol, de ami a legjobb, hogy bizonyos dioptriáig a lencsét ingyen adják (vagyis ez nem teljesen igaz de minimális pénzt kell érte fizetni). Elvileg megadod a szemüveg vényedről az adatokat a rendszerüknek, és az alapján elkészítik a lencsét, és a szemüveget már készen, benne a lencsékkel kapod meg. Az a szemüveg amit én néztem ki konkrétan 19ezerrel lenne olcsóbb, mintha pl. vision expressnél csináltatnám ugyanazt. Szóval erősen gondolkozom, hogy innen kéne megrendelni, csak jó lenne tudni, hogy más rendelt-e már innen és minden rendben ment-e, bár elvileg előre nem kell fizetni hanem majd a futárnak, szóval elvileg nincs benne buktató.2013. máj. 16. 13:12
1/1 anonim válasza:
Szia! Rendeltél szemüveget? Én tegnap vettem 50.000-ért Ray Bant lencsével,szállítással. Azt írta 1 napon belül postázzák. Remélem ideér... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!