Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Csak nekem ilyen rossza szemem? .

Csak nekem ilyen rossza szemem? .

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és romlott szemem 2 dioptriát 3 év alatt..sajnos anyu nem vitt engem ellenôrizni -.- gondolom ettôl is lehet...elég sok lett a dioptria nem tudom megmondani de sok....jôvôre kontaklencsém lesz, mert teljesen elveszi az önbizalmam a szemüveg...vagyis eddig semmi bajom nem volt vele, de most hogy tudom hogy vastagabb lesz...még a fiúk elôtt is szégyelni fogom magam...nagy koromba (kb. 20 évesen) mûtetni fogom...hacsak annyira rossz nem lesz :'( de komolyan egész nap, megse szólalok se semmi....ez elôtt mindig beszéltem be se állt a szám, jó kedvû voltam. :( próbálom hamis mosollyal, ezt eltûntetni :(

2013. máj. 7. 20:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kb a te korodban derült ki nekem is a szemüveg dolog. Ha szép kereted van, ami jól áll a stílusodhoz is akkor hord bátran nem kell szégyellni. Nekem sokszor volt hasznos, mert a szemüvegesekről kialakul az emberekben egy kép,hogy okosak. Anno nekem a pénzügy tanárom ki is jelentette,hogy egyedül a csoportból rám emlékszik a szemüveg miatt,mert ő is szemüveges, persze más csoporttársak is voltak szemüvegesek, de ezek szerint én jól választottam. Szeretem is mert munka keresés folyamán is magabiztosabb voltam tőle. Csak keret kérdése. Vannak igazi csajos szép keretek, sportosak is vannak. Semmi pénzért nem szabadulnék meg tőle. Manapság az,hogy vastag nem jelenet olyan sokat, ne gondolt,hogy kapsz egy nagymamás szódásszifon szemüveget, szépen el vékonyítják , nem feltűnő. Inkább érezd tőle magad még magabiztosabbnak, egy szemüvegest értelmesebbnek feltételez az ember tudat alatt, használd ki.
2013. máj. 18. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!