Mier viszket a szemem belso sarka?
Figyelt kérdés
Eleg gyakori jelenseg, ilyenkor alig tudok leallni a nyomkodassal, piszkalassal, ugy viszket, mitol van ez?2009. szept. 25. 23:29
1/5 A kérdező kommentje:
Javitok: miert
2009. szept. 25. 23:30
2/5 anonim válasza:
Visszatérő kötőhártya-gyulladás.
3/5 anonim válasza:
Kezdődő kötőhártya gyulladás,lehet klímától,lehet vírustól!
Jellemző,h a szem bepirisodik és sokat könnyezik!
4/5 anonim válasza:
Szerintem allergia is lehet. Én augusztus-szeptemberben ki tudnám vakarni a helyéből a szemem (parlagfű allergia). Végeztess allergia vizsgálatot, vagy próbálj ki patkiában vény nélkül kapható szemcseppet (Allergodil, Optichrom).
5/5 anonim válasza:
Nekem is. Én kétlem, hogy kötőhártya gyulladás lenne, szerintem akkor nem csak a belső sarka viszketne mindkettőnek. Én inkább arra gyanakszom, hogy túl sokat gépezem, aztán kiszárad. Most is mindjárt éjfél és a gép előtt ülök még mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!