Nagyon viszket a szemem az allergiától. Nektek melyik szemcsepp használt? Allergodil tényleg nagyon jó rá?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 09:07
1/9 anonim válasza:
Ocumil
gyógynövényes,sokáig eláll,és nagyon jó
itt ajánlotta valaki,mai napig örülök ennel
2/9 anonim válasza:
Nekem az Emadine-t írta az ORVOS! Tökéletesen megfelel.
4/9 anonim válasza:
szerintem bármilyen készítményt használhatsz, ami az allergia tüneteit csökkenti, nem kell feltétlenül szemcsepp, de ha a gyógyszertárban rákérdezel többfélét is fognak tudni ajánlani
5/9 anonim válasza:
Tallium szemcsepp nincs, de Taleum van. Megelőző céllal is használható, allergiaszezon (illetve ismert allergia kezdete előtt) alkalmazva. Emellett Allergodilt is dicsérik. Ezeknél "komolyabb" szemcseppek vénykötelesek, és tudtommal minden esetben felbontástól számított legfeljebb 1 hónapig használhatóak fel.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom , én mindig Talliumot kérek de még soha nem javítottak ki. Ha veszek megnézem.
7/9 anonim válasza:
SPERSALLERG
receptre megy, és pont allergiás irritációra való
8/9 anonim válasza:
Egyik sem!
Próbáld ki,nekem bevált:
Minden reggel ébredés után egy kanál mézben egy gerezd fokhagymát rágcsálj szét,nekem már a harmadik nap után enyhültek a tünetek,elmúlt az orrfújás és a szemviszketés is!
9/9 Yingtáó válasza:
Allergodil nekem bevált :) tetszika mézes fokhagyma is csak utána kérdés lehet-e emberek közé menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!