Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen napszemüveget ajánlotok...

Milyen napszemüveget ajánlotok egy olyan 22 éves pasinak akinek a napra nagyon érzékenyek a szemei?

Figyelt kérdés
Érdemes szemészetre fordulni ilyen problémával?

2013. ápr. 17. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Maximális Uv szűrőset. Optikában vedd meg, és inkább hagyj ott 20 ezret, mintsem egy 5000-ért tönkre menjen a szemed. De az optikában úgy tapasztaltam csak minőségi UV szűrősek adnak el, de az áruk is meg van.

Férjemnek vettünk tavaly 14 ezerért, ez már jó árnak számít, volt 50 ezerért is.

2013. ápr. 17. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Férjed is olyan problémával küzd, hogy a napon nem bírja nyitva tartani a szemét? Mert egyébként én nem szeretnék napszemüveget hordani, de muszáj mert már tavaly is voltak gondok, de most idén annyit rosszabbodott, hogy tegnap majdnem rászédültem a főútra a zebránál pedig még nem is olyan nagyon erős a nap. Minőségi különbségek vannak 14-50 ezer forintos szemüvegek közt vagy csak a márkát fizetni meg az ember?
2013. ápr. 17. 11:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már felhős időben is hunyorgok, tavasztól őszig szinte napszemüvegben vagyok. Szemészeten nem hiszem hogy bármit is tudnak vele kezdeni, optikában vettem jó minőségű napszemüveget. Spórolós vagyok, de erre nem sajnáltam kiadni a pénzt. Hogy a 14 ezer és a 34 ezer ft-os között nagy minőségi különbség van-e, azt nem tudom.
2013. ápr. 17. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ray Ban Aviator. Széles a lencséje úgyhogy szerintem ennél jobb nincs
2013. ápr. 17. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Transitions lencsém van, ami fényre sötétedik. Én optikusnál csináltattam a szemüveget és ő javasolta, nagyon jó, van szürkülő és barnuló, egyből reagál a fényviszonyokra.
2013. ápr. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!