Nagyon érdekelne, hogy kontaklencse kivétele miatt akár történhet retinaleválás? Vagy valami más ami rossz?
Figyelt kérdés
Ma próbáltam kivenni a szememből de hirtelen olyan fura érzésem volt,elkezdett szúrni nagyon meg mintha valami kicsit levált volna?! ez megtörténhet? vagy csak beképzeltem magamnak :(?2013. ápr. 16. 14:58
1/2 anonim válasza:
A retinad nem valhatott le, mrrt 2-4 cm-el a kontaktlencse mogott van, ugyh nyugi:)
De elofordulhat, hogy felsertetted, vagy a lencse felsertette a szemed kulso reszet, akar egy erecsket.... ez magyarazna a szuro erzest, es egy picike verzes a levalas erzeset is, foleg ha egybol ez jutott eszedbe tole
Ha nem birja a szemed, vagy farasztja, akkor par napig ne rakd be a lencset, ha lehet, es pihentesd, ne eroltesd, es akkor oke lesz:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen most megnyugodtam :) . És az amúgy normális,hogy bal szememmel világosabban látok mint a jobbal? (a jobb az kicsit sötétebb..de az is igaz rá,hogy talán egy fél dioptriával rosszabb/homályosabb).Nem kéne orvoshoz mennem emiatt? :/
2013. ápr. 16. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!