Kontaklencsét viselők?
Figyelt kérdés
Én eddig szemüveget hordtam/hordok.De nagyon nem szeretem és szeretnék váltani kontaktlencsére.Abban szeretnék segítséget vagyis inkább felvilágosítást kérni, hogy hogyan 'működik', mennyi ideig lehet hordani, milyen időközönként kell cserélni, hogyan kell tárolni, mennyibe kerül összesen stb. Tudom, hogy egy szemészhez is bemehetnék ezeket megkérdezni, de gondoltam, aki személyes tapasztalattal rendelkezik, testhezállóbb választ kaphatok.
Előre is köszönöm :)
2013. ápr. 10. 20:12
1/3 anonim válasza:
Ha minden nap hordani akarod akkor havi vagy 2hetes lencsét fogsz kapni. Reggel berakod, este kiveszed mindig. Olyankor lencse folyadékkal megtisztítod és tokba teszed estére. A havi lencsét például 1 hónap után eldobod és másikat kezdesz használni. Sokféle lencse van sokféle áron. Az enyém például 5700 ft negyed évente netről rendelve. Optikában meg azt hiszem ugyanez 9000 ft volt. Szóval nem mindegy hol veszed.
2/3 A kérdező kommentje:
Minden napi hordásra kellene, azt hittem drágább. És ebben az árban minden benne van, a folyadék is? És ehhez is csak egy sima szemvizsgálat kell?
2013. ápr. 10. 20:26
3/3 anonim válasza:
Én annyit tudok, hogy a folyadékot elv. külön kell megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!