Elegen van a szemüvegből! Valami alternatív gyógymód?
Távolra nem látok jól 2,5 a dioptria mind két szememen + cilinder is van az egyiken, de a legkisebb...
Későbbiekben olyan helyen szeretnék dolgozni ahol kizáró ok a szemüveg (látásprobléma)...
Műtéthez még fiatal vagyok... Valami szemtorna vagy ha itthon nem hordanám a szemüveget az segítene?? Esetleg ha sokat mondogatom magsmbak hogy javul a szemem?
Normális válaszokat, Köszi!!
#1-es köszi.
Azért van más hosszantartó gyógymód szerintem..
Egyik ismerősünk gyerekkora óta szemüveges és most 19 éves korára teljesen megjavult a látása.. Csak annyit csinált hogy az utolsó 1-2 évben nyáron teljesen nem- évközben meg csak ha muszáj volt akkor hordta a szemüveget...
Ill. jó pár évvel ezelőtt volt a fokuszban egy szemorvos aki 40 valahány évesen lerakta a szemüveget (ő is távolra nem látott jól) kollégái sem hitték el hogy hogy... Vmit mindig beszélt magának és sokat pislogott... De sajnos nem találom a neten sehol ezt a részt...
Rendben köszönöm az eddigi válaszokat!
Már tegnap délután óta nem voltam rajtam a szemüveg és most hogy felvettem nagyon élesen látok benne.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!