Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szerintetek 12 évesen lehet...

Szerintetek 12 évesen lehet kontaktlencsét hordani?

Figyelt kérdés
Én anno 14 voltam, mikor kontaktlencsém lett, most 16 vagyok. Most a 12 éves tesómnak szemüveg kellene, de rengeteget sportol, és ezért lencsét akar. azt mondta, ha nem engedi az orvos, akkor inkább nem is kell neki a szemüveget megcsináltatni, mert úgysem fogja hordani. Nos, anyukánk azt mondta neki, hogy felőle lehet lencséje, (neki is van). Nektek mi a véleményetek erről, mert mikor én akartam először 13 évesen, akkor azt mondta az orvos, hogy várjak míg 14 legyek, akkor mikor egy év múlva visszamentem, azt mondta, hogy mehettem volna hamarabb is.

2013. márc. 25. 19:56
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 12 éves vagyok..és már 2 optikában is azt mondták hogy még nem lehet kontaktlencsém..valaki megmondaná hogy pontosan melyik optikában írták fel neki a lencsét?..előre is köszi s.o.s
2014. jan. 4. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!