Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Problémát jelenthet, ha...

Problémát jelenthet, ha gyengébb dioptriájú szemüveget viselek, mint amilyet kellene?

Figyelt kérdés
Több évig gyengébbet viseltem, és általában csak akkor láttam homályosan, esetleg kancsítottam be egy kicsit, ha nagyon fáradt voltam vagy részeg. +4es dioptriájú szemüveget kellene hordanom, de én +3-t hordok helyette. Nemrég megcsináltattam a +4t is, de abban fél óra után elkezd fájni a fejem meg szédülök is, pedig több orvosnál is voltam, és mindenki azt mondta, hogy ezt kellene hordanom. Kontaktlencsében meg érdekes módon a +4 a jó, attól semmi bajom nincs. Szerintetek ha felváltva hordok +4 kontaktlencsét és +3 szemüveget, attól lehet valami bajom?

2013. márc. 23. 23:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Lassabban fogsz a +4-es lencséhez alkalmazkodni, ha felváltva hordod őket.
2013. márc. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!