Az ember szeme ki tud esni magától? Ha Igen, akkor mitől eshet ki?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 17:33
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, én még ilyet életemben nem hallottam. És nem is lehetséges szerintem.
2/8 anonim válasza:
nem tud, hiszen nem egy lyukba helyezett golyó, hanem sok szálon izmokkal és erekkel ,,bebiztosított", hozzánk nőtt szerv, csak komoly erőkifejtéssel (kinyomással) lehet kivenni, kiesni nem tud
3/8 anonim válasza:
Tőlem biztos nem, na de Magától! XD
4/8 anonim válasza:
Sajnos én már hallottam ilyesmiről. Hogy szó szerint kiesik e azt nemtudom. De anyukám ismerősének a fia beteg volt (cukorbeteg) már a korházban feküdt(tudták hogy nincs sok vissza neki) és egy nap kifordult a szeme... (rá 1-2hónapra meg is halt)
6/8 anonim válasza:
Ez tényleg komoly dolog. Ez egy gyakori betegség, az "octopus regularis" és teljesen váratlanul történik meg néha. A tudomány jelenlegi állása szerint nem lehet detektálni, hogy ki hajlamos rá és ki nem, de akinek kiesik a szeme, az tuti meg fog halni rövid időn belül.
7/8 anonim válasza:
Ha magától ki is esik, akkor magától esik ki, akkor mi a f*sznak kérdezed hogy mitől? magától....vagy tudod mit? szúrd ki, azt nem kell ezen aggódnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!