Jégárpám van, jövő héten műtik. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Mennyire fáj maga a beavatkozás, fáj-e egyáltalán? És utána? Feldagad? Ronda lesz? Kb. mennyi idő alatt jön rendbe?
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Köszönöm előre is a válaszokat.:)
20/L
2009. szept. 14. 11:24
1/3 anonim válasza:
nekem is volt jégárpám. nem olyan nagy durranás a műtét. elmész, belecseppentenek a szemedbe, hogy ne érezd aztán vmi kis pengével kivágják. te nem érzel semmit de utána egy ideig elég csúnya véraláfutásos a szem. pár napig rajta van a kötés. 1-2hét alatt eltünik a véraláfutás is.
2/3 anonim válasza:
nekem az aló szemhéjaba volt belül meg vágták és kikaparták éles eszközel mikor ment ki az injekcio hatása azért akkor fájám rendesenn most megint van csak kisebb ez a másik szememen vissza kéne mennem a szem dokihoz nem tudom mi van ha nem vágják ki ,
3/3 anonim válasza:
ja és nem volt véraláfutás szépen gyogyult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!