Jövő héten megyek kineziológushoz. Milyen kérdésekre, helyzetekre számítsak? Hányszor kell menni? Aki járt, neki segített? Milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 10:14
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg inkább a hoxa.hu oldalon a Tudástárban :)
2/5 anonim válasza:
Tapasztalatot kérdeztél,én jártam,nekem segített.Az,hogy hányszor kell majd menned,az előre nem tudható.Nekem 3 vagy 4 alkalomra volt csak szükségem.
Kérdések,helyzetek tekintetében,ugyanazt mondhatom,hogy teljesen egyénfüggő.De nem a beszéltetés a lényege-mint pl. a pszichológusnál-.
Sok sikert!
3/5 issti válasza:
A kineziológus megpróbál válaszokat előcsikarni a nem tudatos szférából is. Az akaratlan izommozgások, a testbeszéd nem annyira irányítható tudatosan, így olyan dolgokat is ki lehet ezekből következtetni, amiket szóval nem válaszolnál meg. Ha jó szakemberhez kerülsz, akár gyerekkori traumák máig kiható következményei is kiderülhetnek, de sajnos nagyon kevés az igazi kineziológus. Meg kell próbálni megérezni jó helyre mentél-e.
4/5 anonim válasza:
Én ezt sosem értettem, hogyan működik. (De akár a pszichológust vagy a hipnózist is említhetném). Mondjuk kiderítik, hogy mit tudom én, azért szédülök, mert 3 évesen leestem egy magas fáról. Jó, megtudtam. De ez mire elég? Az ember pl sokszor nagyon is jól tudja, hogy miért ideges, fáj a gyomra, fél egy bizonyos helyzetben. De az ok ismerete nem elég ahhoz, hogy elkönyvelje, hogy oké ez ettől van, ezentúl akkor nem lesz.
5/5 anonim válasza:
szerintem nem csak az okot keresik meg, hanem tanácsokat is adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!