Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Már lassan 1 éve hogy fel van...

Már lassan 1 éve hogy fel van dagadva a bal szemhélyam. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Tavaly nyár közepén kezdődött és azóta folyamatosan fel van dagadva és úgy érzem mintha el is lenne nehezülve. Már mindent kipróbáltam, a kamillásvíz se használt és a sminkelést is abba hagytam. Voltam vele háziorvosnál, szemészeten, allergiavizsgálaton de sehol se tudtak vele mit csinálni. Borzasztóan szenvedek miatta még tükörbe nézni is rossz. Tudna valaki segíteni vagy tanácsot adni hogy mit csináljak vagy hova menjek vele? Mert megőrülök a tehetetlenségtől. :( 20/L

2013. márc. 2. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:

szemhéJ

fáj is, vagy csak meg van dagadva? gondolok itt arra, hogy gyulladásos-e (dagadt, piros, meleg, fáj - a gyulladás tünetei)

mert lehet, hogy vizenyős és akkor.. akkor nemtommi, de az is valami:D

2013. márc. 2. 16:51
 2/5 A kérdező kommentje:
nem fáj csak úgy érzem mintha el lenne nehezülve
2013. márc. 2. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:

jó, hát ha nagyobb, logikus, hogy nehezebb

vízhajtót nem adnak vény nélkül.. úgyhogy csináld házilag... hajts fel pár sört (5-6), az kihajtja az alkoholt... duhajkodj egy kicsit, érezd jól magad, aztán nézd meg, hogy lejjebb ment e..

ha nem, akkor nincs ötletem, de volt egy jó bulid:D

2013. márc. 2. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem szeptemberben volt árpa a bal szemhéjamon. Az meggyógyult, de nemsokkal később feldagadt ugyanaz a szemhéjam. Nem múlt el semmilyen kezelésre sem.

Most reggel-este Artelac CL szemcseppet használok és nincs feldagadva. Ha nem cseppentek, ismét feldagad. Nem tudom, miért használ rá, mert csak agy műkönny, de nekem bevált. Próbáld meg, ártani nem árt, de lehet, hogy neked is használ.

2013. márc. 2. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. márc. 3. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!