Miért rángatózik a szemhélyam?
Figyelt kérdés
Szóval a bal szemem sarkában azon a felén ahol a fülem van,néha érzem mintha a szemhélyam rángatózik,mintha le akarna csukódni,de csak ott,nem értem mitől.
F15
2012. szept. 30. 10:12
1/5 anonim válasza:
Fáradság okozza.Próbálj meg többet pihenni,aludni.:)
2/5 anonim válasza:
Igen ez fáradtság miatt van, és idegrángás is részben. Valószínűleg túl sokat voltál feszült az elmúlt időszakban és még nem pihented ki rendesen. De én hallottam olyat is hogy a vérnyomás is okozhatja ezt ha kicsit magasabb a kelleténél.
3/5 A kérdező kommentje:
hát ez volt a második hetem az új sulimban és eléggé feszült is voltam a jó kezdés érdekében,főleg hogy heti 2x 6ra járok
2012. szept. 30. 10:34
4/5 anonim válasza:
Idegszálak, ne izgulj rá, természetes:D
5/5 anonim válasza:
mert elhagytad a helyesírási szótárat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!