Érdemes lézeres kezelést alkalmazni? Mennyi az esélye hogy nem sikerül? Mennyibe kerül? Melyik fajtát érdemes alkalmazni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 15:52
1/5 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Igaz, hogy a szemproblémáknál tetted fel a kérdést, de tkp. mit szeretnél a lézerrel kezeltetni? Legalább ennyit, ha már kérdezel...
2/5 A kérdező kommentje:
szem lézereztetésére gondoltam!
2013. febr. 25. 15:17
4/5 anonim válasza:
:D :D Szerintem arra gondolt a kérdező válaszoló, hogy mennyire súlyos látási problémád van, például távol/közellátó vagy-e, hány dioptriás. Vagy valami kórtörténet. Mert az, hogy érdemes-e függhet attól. Sajnálom, nem vagyok tájékozott a témában. De remélem kapsz majd véleményeket olyanoktól, akiknek vannak tapasztalatai e téren.
5/5 anonim válasza:
Igen, érdemes a szemet meglézereztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!