A só mennyire jó fogfehérítésre? És milyen gyakran érdemes alkalmazni és hogyan?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 14:14
2/7 anonim válasza:
A szódabikarbóna jó fogfehérítésre.Minden fogmosásnál rakj 1 picit a fogkrém,fogkefére és avval moss fogat.A sóról nem hallottam.
3/7 anonim válasza:
semennyire. amellett megkarcolja a fogzománcot.
4/7 anonim válasza:
2.válaszólóval egyetértek:)
én is avval szoktam:)
5/7 anonim válasza:
Én hallottam,hogy régen,mikor még nem találták fel a fogkrémet,akkor még sóval mostak fogat,mégpedig úgy,hogy kimentek a vájuhoz,és az ujjukat bevizezték,belemártották sóba és elkezdték sikálnio,majd kiöblítették!egyébként miért kérdezed?Annyira csak nem vagy szegény,hogy nincs fogkrémre pénzed:) xDha-ha-ha-ha
6/7 A kérdező kommentje:
Nem spórolási tippeket kértem, ha nem tűnt volna fel. Annyira csak nem lehetsz vak, hogy nem tudsz olvasni és felfogni amit olvasol.
2010. ápr. 25. 17:07
7/7 anonim válasza:
szerintem jobb, ha nem ilyen "házi" dolgokra hagyatkozol..főleg nem sóra és szódabikarbónára..roncsolja a fogzománcot, érzékenyek lesznek a fogaid és fájni fog a fogad..
szakmabeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!