Cilinder nélkül rendelem a lencsém (0,25) Lehet bajom belőle?
Már évek óta így rendelem. Látást nem zavarja, talán egy nagyon picit látok rosszabban jobb szemmel(cilinderes), mint a ballal, de egyébként mind a kettőre -1,75ös lencse kell. De emiatt romolhat a szemem?
Szerintem ez a 0.25-ös érték elég minimális ahhoz, hogy elhagyhassam :), de kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.
Tudom, én is így gondolom. De tényleg már több mint 2 éve cilinder nélkül rendelem, és tisztán látok, semmi problémám nincs. Nem fáj a szemem, nem hunyorítok. Most nézegettem a régi orvosi papírjaimat, és azon volt így feltüntetve. Ha nem kerül elő, akkor nem tudnám hogy cilinderes.
Jövőhéten szakértőknél is utánaérdeklődök, de így hétvégén meg van kötve a kezem. Köszönöm a választ!
Nagyon szerencsés vagy, hogy ennek ellenére nem okoz gondot :) Jól teszed, hogy utánaérdeklődsz, legfeljebb azt mondják, hogy jó, rendeld ezentúl is nélküle :) Vesztenivalód nincs!! Szép napokat!
Első voltam.
Csak a te látásigényedtől függ.Van akinek sokat számit egy kevés cilinder is,van aki észre sem veszi a hiányát.
ha neked nem hiányzik,semmi bajod nem lesz ha nem hordod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!