Ha megkapod az új szemüvegedet, és más dioptriás mint amit eddig hordtál, neked is fáj a fejed, amíg meg nem szokod?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 11:44
1/5 anonim válasza:
Igen, de nekem csak akkor fájt, amikor nagyon sokat romlott a szemem. Természetes, hiszen nincs hozzászokva a szemed az új dioptriához.
2/5 anonim válasza:
Egy rövid ideig furcsa volt, aztán megszoktam. A fejem nem fájt.
3/5 anonim válasza:
nekem fájt a fejem 2 napig aztán hozzászoktam és már nem fáj:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én hordom ma sokat!
2009. szept. 9. 16:35
5/5 anonim válasza:
nekem is szoktak az új szemüveggel problémáim lenni, a szakember azt mondja, felváltva kell eleinte hordani a régit és az újat, akkor pár nap után hozzászokik a szem(fej). nem szoktam betartani:) de volt már rá példa, hogy elestem, pedig nekem a dioptriám nem is szokott változni. pár nap után viszont hozzászokom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!