Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Internetes kontaktlencse...

Internetes kontaktlencse rendelés?

Figyelt kérdés

Pár éve volt J&J acuvue márkájú napi lencsém. Most szeretnék újra, de kipróbálnám a 2 heteset. Abból csak ugyanez a márka létezik.

Netről nagyon jó áron lehet renedni, optikában vizsgálattal és próbalencsével több, mint a duplája lenne az ár.

Ha elmegyek egy szemészeti kontrollra (ami már amúgy is esedékes) és ott megkérdezem, akkor megmondják, hogy milyet kell rendelnem? Az optikában azt mondták, hogy nem lehet csak úgy választani, mindig kell próbalencse. Tényleg így van? Aki már évek óta lencsét hord az nem választhat egy ugyanolyan paraméterű más márkájút szemészeti konzultáció nélkül?

2013. febr. 18. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig netről rendelek,de csak mert tudom,hogy milyen kell. Előzetes konzultáció nélkül biztos nem rendelnék másik fajtát.
2013. febr. 18. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én már kétszer rendeltem más fajtát, egyik sem lett jó, eladni meg lehetetlen utána a bontott dobozzal. Szóval én biztos nem ajánlom hogy olyat rendelj amit sose próbáltál még.
2013. febr. 18. 22:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor első rendelésnél, váltásnál marad az optikusnál vásárlás dupla árért?
2013. febr. 18. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!