Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Aki optikában veszi a kontaktl...

Aki optikában veszi a kontaktlencséjét mindig az miért teszi?

Figyelt kérdés
Mármint ugye tudjuk rég, hogy az interneten rendelve jóval olcsóbb, még házhoz is jön. De ennek ellenére sokan mégis dupla áron veszik az optikában. Ennek mi az oka?

2012. aug. 31. 02:58
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Megbízhatóbb és sok esetben jobb minőség is.
2012. aug. 31. 03:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Honnan rendeled? Akik megtapasztalták már hogy a szemünk egészsége múlandó, igyekeznek vigyázni rá

És egy ki tudja milyen lencse csak ronthat a helyzeten, még akkor is ha jól látsz vele.

2012. aug. 31. 06:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne jobb minőség? Nyilván az ember ugyanolyat rendel neten amit vizsgálatkor adtak neki és jó volt, tehát ugyanazt kapja neten féláron amit optikában kapna nagy drágán. Megbízhatóbb? Ez sem épp igaz, optikában sose cserélnék vissza a lencsét ha mondjuk nem jó, neten van garancia is az ilyesmire sok helyen.
2012. aug. 31. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
10%

az optikákban telebeszélik a fejed minden hülyeséggel, hogy milyen veszélyes internetről rendelni stb.

aki hülye ezt elhiszi és megveszi ott jó drágán.

aki okosabb, azt tudja, hogy csak azért mondják, mert nekik is kell valahonnan pénzt szerezni így megpróbálnak lebeszélni a netes rendelésről.

2012. aug. 31. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Unokatesóm optikában veszi. Azt mondja hogy diákkedvezmény is van.

Nem tudom milyet használ és menyiért veszi de kétlem hogy ugyan annyi lenne mint a neten.

Én az első doboz lencsémet vettem csak az optikában.

2012. aug. 31. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is csak az elején vettem optikában, amióta észre vettem hogy lehet rendelni, azóta csak vizsgálatra megyek be :D
2012. aug. 31. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!