Korulbelul 2 hónapja faj a szemem, ego erzest erzek benne es be is eresedet. Tovablent?
Ez a ego erzes foleg akkor jelenik meg ha tv zek vagy szamitogepezek de van mikor csak el kezd de ha be csukom a szemem ojan 20-30 min ig egy idore el mulik.Es ha szamitogepezek tobb mint 5 percet akkor egyből,sokal joban be eresedik, ez zavar nagyon mert regen nem volt ijen problemam.Es nem tom ha ez veletlen egybeeses de akkor kezd el fajni mikor egy uj szapany al kesztem el mosagodni,de mar aba hagytam ..mar csak sima viz el mosakodok de nem mult el.
Voltam szem orvos nal is aki aszt monta: hogy semi baj nicns a latasom al tokeletesen latok es fel irt 0.5 szemuveget, hogy hasznajam ha szamitogepezek meg ijenek.De hiába mert ha felveszem meg jobban faj es eszre vetem ha napszemuveg be is sokal roszab meg ha meg tukor be is nezek kozelrunen...bocsanat a nem hejes irast er nem vok magyar csak tanulom a nyelvet.(16 eves fiu)
Ha próbáltad a műkönnyet akkor lehet,hogy gyakrabban kellene használnod vagy lehet,hogy nem a megfelelőt
Vagy másféle műkönnyet próbálj ki,van többféle összetételű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!