Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hány dioptriás a szemüvegetek?

Hány dioptriás a szemüvegetek?

Figyelt kérdés
Közelre vagy távolra nem láttok? Mióta rossz a szemetek? mennyire zavar? nekem 2,25 és teljesen el vagyok keseredve, mert még túl fiatal vagyok és nemtudomm :) ne irjátok oda h sehányas mer nincs!
2013. febr. 12. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Nekem 0 dioptriás. Csak divatból hordom, mert úgy gondolom hogy a szemüveg öltöztet.
2013. febr. 19. 12:07
 12/14 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, fél éve kaptam szemüveget.Asszem mínusz 2.5és 3.5.Élvezem hogy látok.Sportnál viszont eléggé zavar,hogy minden homályos.
2013. febr. 25. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, bocs, hogy csak most válaszolok.

Megtanultam vakon gépelni, és van egy beszélőprogram, Jaws a neve, azzal jól lehet levelezni, de böngészni nagyon macerás, mert minden reklámot fel akar olvasni, úgyhogy egy év, míg megtalálok valamit. Úgyhogy ha elfogy a türelmem, akkor mézem a megmaradt fél szememmel felnagyítva és közvetlen közelről, de attól meg hamar megfájdul a fejem.

2013. febr. 27. 18:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a jobb -2,5 a bal -3 de mindkettőnél egy negyed dioptriával kevesebb szemüveget kaptam (2,25, 2,75). Most először van szemüvegem, úgyhogy elég durva :/
2017. dec. 16. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!