Hogy van ez?! (különböző dioptriájú lencse)
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy kb 1 évvel ezelőtt használtam utoljára kontaktlencsét. Mindkét szemem ugyanolyan dioptriájú, tehát 1 doboz lencsét vettem mindig amibe ugye 6 Db volt. Jövő héten szeretnék megint áttérni kontaktlencsére, és ha például az egyik szemem romlott a másikhoz képest, akkor ugye 2 más dioptriájú lencse kell. 3 havit szeretnék venni, eddig az egy doboz volt kb 8000 ft, most ha különböző kell akkor kb 2*8000 ft-ot kell majd fizetnem? Vagy kevesebbet mert különböző dioptriájú és 3 havit szeretnék akkor a dobozban 3 DB lencse van és nem 6. Előre is köszönöm a válaszokat, remélhetőleg érthetően fogalmaztam :)2013. febr. 7. 18:28
1/1 anonim válasza:
Vannak lencsék amikből van 3 db-os kiszerelés, van amiből nincs csak 6 db-os, attól függ milyen lencse kell neked... Neten van egy csomó webshop ahol meg is lehet nézni melyikből mi van, vagy akár rendelni is lehet. Olcsóbb is mint optikában venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!