Dioptria nélküli lencse?
Figyelt kérdés
Van egy keretem, amit nem szeretnék kidobni, de már nincs szükségem dioptriás lencsére. Lehetséges hogy kicseréljék egyszerű műanyag lencsére?2013. febr. 2. 12:03
1/6 anonim válasza:
Milyen egyszerű műanyag lencse?Ami lencse az dioptriás!Más csak síküveg van!
2/6 anonim válasza:
Lehet olyat kapni, hogy 0.0 dioptriás lencse, mert van olyan, hogy valakinek csak az egyik szeme rossz, a másik meg teljesen jó, és ilyenkor nem egy fél szemüveget kap...
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így tudtam.... ezért is lennék kíváncsi rá, hogy az is lehetséges-e hogy mindkét lencse ilyen legyen.
2013. febr. 2. 12:41
4/6 anonim válasza:
Igen, nekem is van egy ismerősöm , akinek tetszik a szemüveg. Csináltatott is , nincs egyik lencsén sem dioptria.
5/6 A kérdező kommentje:
És ha én vinnék keretet, abba is raknának?
2013. febr. 2. 13:19
6/6 anonim válasza:
igen, de szerintem nem 100%-osan szembarát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!