A lencsebolt.hu-ról rendeltem kedden. Raktárról jön az áru, de még nem jött meg. Meddig kell még várni? A nem raktáros szállítása is 3-4 munkanap.
Figyelt kérdés
Ennyi erővel megvehettem volna a boltban is és nem kell várni.2009. aug. 30. 19:50
11/11 anonim válasza:
Az előző csomagom egyáltalán nem érkezett meg, akkor inkább megvettem a boltban kb kétszer annyiért.
Most gondoltam kapnak még egy esélyt - mondjuk rendelhettem volna máshonnan is. A megrendeléskor írtam a megjegyzésbe, arra nem reagáltak. Elvileg 3-4 munkanap lett volna a kiszállítás úgy, hogy előtte meg is írják, hogy hozzák, de nem történt semmi.
Mivel most átvenni sem tudnám fel kellett hívnom őket, a jövő héten érkezik meg hozzájuk a lencsém, 2 héttel a rendelés kelte után. = 3-4 nap?
Jó, hogy a rendes bolttól olcsóbbak, de van más online üzlet is, habár eddig ők tűntek a legszimpatikusabbnak és az eddigi rendeléseimmel nem volt probléma, az egyetlen eltűnt csomagomat még betudtam pillanatnyi zavarnak, de ezt azért már nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!