Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A lencsebolt.hu-ról rendeltem...

A lencsebolt.hu-ról rendeltem kedden. Raktárról jön az áru, de még nem jött meg. Meddig kell még várni? A nem raktáros szállítása is 3-4 munkanap.

Figyelt kérdés
Ennyi erővel megvehettem volna a boltban is és nem kell várni.
2009. aug. 30. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is rendeltem már onnan, sajnos nem emlékszem, hogy hány nap alatt jött meg, de kb. 1 hét lehetett. Viszont kétszer rendeltem és mindkétszer elszúrták a rendelést. (kevesebbet, nem a kellő dioptriájút küldték...)
2009. aug. 31. 23:31
 2/11 anonim válasza:
Bár már régi a kérdés, de mégis válaszolok, hogy nehogy más is úgy járjon velük mint én. 5 hete rendeltem tőlük lencséket, a pénzt azonnal átutaltam. A honlapjuk szerint 1-2 hét a szállítási idő, de a lencséket még nem kaptam meg. Minden héten rákérdezek, hogy küldik-e már a lencséimet, a válasz pedig mindíg az, hogy majd a jövő héten. Már nem hiszek nekik, így megrendeltem a lencséket máshonnan és kértem a pénz visszautalását.
2009. dec. 4. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Dettó elkésett válasz de hasonló probléma, min. 5-ször rendeltem már tőlük, eddig nem volt baj, most viszont nem jön meg már 3. hete. Ma akarok írni nekik mi van, jövő héten megkapom-e. Én ugyan utánvéttel szoktam rendelni, de már lassan elfogy az előző adag, emiatt fontos lenne.
2010. ápr. 24. 23:58
 4/11 anonim válasza:
Én kb. 2 hete utaltam át a pénzt, de azóta semmi, még csak egy visszaigazolás se, hogy megkapták a pénzt. Írtam nekik, nem is válaszoltak, így most újra írok. Ha most sem lesz válasz, akkor telefon, de azt nem teszik ki az ablakba, amit kapnak. Ha ez sem segít, akkor megyek a Fogyasztóvédelemhez.
2010. ápr. 28. 14:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Írtam nekik én is, felhívtak meg vissza is írtak, hogy nem volt raktáron és rendelniük kellett, de a héten már megkapom majd. Úgyhogy most várom, remélem meg is jön.
2010. ápr. 28. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Előző voltam, még mindig semmi..
2010. ápr. 29. 21:03
 7/11 anonim válasza:
04-28 14:09-es vagyok. A második e-mailemre már válaszoltak, türelmemet kérték. Azóta már megkaptam az e-mailt, hogy átadták a futárnak a csomagot, ma egyeztettem vele, úgy fél 12 körül hozza.
2010. máj. 3. 10:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Kicsit ez is késő. Nekem mindig rájuk kell írni, mert nagyon sok idő. Utolsó lencse volt bent, na mondom rendelek, mire megjön akkorra le is jár. Hát nem egy hónap volt, mire kihozták.
2010. aug. 6. 17:56
 9/11 anonim válasza:
Én is hetek óta várom és nem jön...
2010. aug. 11. 14:15
 10/11 anonim válasza:
Ja, és vissza sem hívnak, és még emailt sem küldenek!
2010. aug. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!