Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen érzés szemüvegesnek...

Milyen érzés szemüvegesnek lenni? (mindig is érdekelt)

Figyelt kérdés

Elsősorban a rövidlátók(mínuszos) véleménye érdekel. Olyanokra gondolok milyen érzés amikor reggel felveszed és csak este veszed le?. Nem zavar-e? Már tökre megszoktad hogy a részed?

Bocs hogy ezt írom: de néha úgy "irigylem" a szemüvegeseket, mert olyan jól áll a legtöbb embernek.

Minél több szemüveges ember válaszát várom.

2012. dec. 26. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

És még lehet egy rakás negatívumot nem írtam le.

#10 voltam

2023. szept. 28. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe is jutott még egy: zuhanyzásnál szőrtelenítés. Bepárásodik, leesik...
2023. szept. 28. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nélküle meg az orromig se látok szó szerint, ezért csak kontaktlencse viseléskor szőrtelenítek.

Bocsi a sok válaszért.

2023. szept. 28. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:

9 éves korom óta (azaz kb. 37 éve) kvázi mindig rajtam van, kivéve mosakodás, úszás, tesióra (amíg iskolába jártam), illetve a covid maszkos időszaka (mert akkor a lélegzetemtől bepárásodott).

Eleinte előfordult, hogy lefekvéskor is magamon felejtettem, de hamar megszoktam. Mostanra már annyira magától értetődő, mint pl. az, hogy jobbkezes vagyok

A kontaktlencse nekem nem jött be (nem bírom megérinteni a szemgolyómat); de amióta van sportszemüvegem (erősebben tart, nem esik le futás vagy mászás közben) és dioptriás napszemüvegem (bringához, esetleg kiránduláshoz vagy strandra), nem érzem komoly hátránynak a rövidlátásomat.

okt. 20. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!