Milyen érzés szemüvegesnek lenni? (mindig is érdekelt)
Elsősorban a rövidlátók(mínuszos) véleménye érdekel. Olyanokra gondolok milyen érzés amikor reggel felveszed és csak este veszed le?. Nem zavar-e? Már tökre megszoktad hogy a részed?
Bocs hogy ezt írom: de néha úgy "irigylem" a szemüvegeseket, mert olyan jól áll a legtöbb embernek.
Minél több szemüveges ember válaszát várom.
És még lehet egy rakás negatívumot nem írtam le.
#10 voltam
Ugye nélküle meg az orromig se látok szó szerint, ezért csak kontaktlencse viseléskor szőrtelenítek.
Bocsi a sok válaszért.
9 éves korom óta (azaz kb. 37 éve) kvázi mindig rajtam van, kivéve mosakodás, úszás, tesióra (amíg iskolába jártam), illetve a covid maszkos időszaka (mert akkor a lélegzetemtől bepárásodott).
Eleinte előfordult, hogy lefekvéskor is magamon felejtettem, de hamar megszoktam. Mostanra már annyira magától értetődő, mint pl. az, hogy jobbkezes vagyok
A kontaktlencse nekem nem jött be (nem bírom megérinteni a szemgolyómat); de amióta van sportszemüvegem (erősebben tart, nem esik le futás vagy mászás közben) és dioptriás napszemüvegem (bringához, esetleg kiránduláshoz vagy strandra), nem érzem komoly hátránynak a rövidlátásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!