Mi történhetett a szememmel? (kép)
Úgy tűnik pár hónapja az egyik szemem megváltozott,mintha be lenne dagadva.A szemhéjam kicsit jobban ráhúzódik mint a másikra.Kicsit zavar már ez az eltérés,de mások szerint nem észrevehető.
Nem tudom mi lehet a probléma,a számítógépet max napi 2 órát használom,vagy még annyit sem.
Lehetséges hogy az alváshiány miatt?
Sminkelni alig szoktam,van hogy csak 2x hetente.
Tanuló vagyok,keveset alszom, van hogy csak 4-5 órát .
Viszont amikor kipihenem magam rendesen,pl az iskolai szünetekben akkor is ilyen marad a szemem.Mit tehetnék? Aludjak még?
A képen 2012 márciusi,novemberi,és végül a decemberi szemeimről készültek.(Elnézést,nem a legjobb a minőségük,de most a szemeimen van a hangsúly).
Mit tegyek?Nagyon észrevehető a különbség?
Bal szemeden látom hogy jobban deformálódott, szerintem aludj többet mert lehet olyan fajta vagy akinél létszükség a pihenés megléte
Ha tapintásra fáj, akkor orvosnak kell látnia
20/F
Egyátalán nem vészes.
Biztos hogy nem volt mindig ilyen? Csak mondjuk eddig nem figyelted meg annyira. Van hogy észrevesz magán az ember egy apróságot, amit addig soha, és nagyon feltűnőnek hiszi, pedig senki más nem vette észre, ahogy addig ő maga sem.
Egyébként senki sem szimmetrikus.
Itt kérdeztek hasonló témában egy dokitól:
Köszönöm szépen a válaszokat,
igen lehet már régóta így áll,csak most vettem észre.Nem fáj egyáltalán,csak furcsálltam a felfedezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!