szemtengely ferdülés lehet az oka?
mert az sajnos van vvalamennyi,de én úgy tudtam h az csak "hangyásítja" a képet
ha szemtengelyferdülés, akkor hordasz rá cilinderes szemcsit gondolom.
mindenképpen elmennék a helyedben orvoshoz, mert lehet szürkehályog is, annak szokott egyik tünete lenni
esetleg rövidlátó is vagy mellé?
akkor főleg
menj, nézesd meg hogy kiderüljön normális-e vagy sem
sőt, minél régebb óta van, annál inkább
mondjuk szürkehályognál édesmindegy, ott úgyis meg kell várni míg szinte totál elromlik a látás és csak akkor szoktak műteni
de ha más a gond lehet hogy orvosolható egy jó szemüveggel vagy megnyugtatnak hogy rendben van így
5-ös:
A szürkehályogtól nem lesz szürkés a látás, "csak" nagyon homályos és kicsit kifakulnak/eltolódnak a színárnyalatok. Én már csak tudom, mindkét szememet meg kellett műteni miatta.
Itt van egy nagyon jó kép, ami ~100%-osan visszaadja egy szürkehályogos szem látásminőségét:
Normál szemmel: [link]
Szürkehályogos szemmel:
5-ös:
A szürkehályogtól nem lesz szürkés a látás, "csak" nagyon homályos és kicsit kifakulnak/eltolódnak a színárnyalatok. Én már csak tudom, mindkét szememet meg kellett műteni miatta.
Itt van egy nagyon jó kép, ami ~100%-osan visszaadja egy szürkehályogos szem látásminőségét:
Normál szemmel: [link]
Szürkehályogos szemmel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!