Az normális ha az egyik szememmel szürkésebben látok?
Figyelt kérdés
Most vettem észre hogy ha a bal szemem letakarom élénkebb,világosabb színeket látok,mint a másikkal. 16 éves vagyok.2012. nov. 17. 12:38
1/4 anonim válasza:
Ha észrevehető a különbség, és többszöri "próbálkozásra, tesztelésre" is ezt tapasztalod, akkor szerintem nem normális.
A szemészetre nem kell beutaló, menj el!
2/4 anonim válasza:
Velem is ugyanez van, egészen kicsi korom óta. Azt hittem, hogy csak a fény, de nem, majdnem mindig így látok. De eddig egy szemész sem talált semmi problémát. Rengeteg embertől hallottam már (mondjuk csak az interneten sajnos) hogy ezt tapasztalják. De normális, és számos oka lehet (egyik szem fáradtabb, pl abba jobban sütött a nap, lámpa)
3/4 anonim válasza:
ha mindig, minden körülmények közt fennáll ez a probléma elképzelhető hogy szürkehályog (sajnos néha fiatalkorban is van).
menj el orvoshoz, ő tud biztosat mondani.
4/4 anonim válasza:
A szemed kompenzàlja a fènyt...semmi különös pl vegyél fel egy 3D-s szemüveget (piros-kék) és ha a két szemeddel külön-külön nézel utána észre fogod venni hogz amelyik szemed a pirosat nézte az világosabban lát... mert a szemed hozzászokott a piroshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!