Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szerintetek menyibe kerülhet...

Szerintetek menyibe kerülhet egy műtét hogy ne legyek kancsal? És szerintetek csúnya vagy nem aki kancsal?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha látásban nem zavar, mit foglalkozol vele, hogy csúnya vagy nem csúnya?
2012. dec. 18. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
a bàtyàm 120 ezerèrt csinàltatta privàtban.amugy nem tudom,szerintem ingyen van ha a szemèsz kuld el.szerintem csunya ha valaki kancsal,elèg furàn nèz ki,mint valami nyomi mesehos.
2012. dec. 18. 21:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát kicsit röviden láttok és aki igy születik szerintetek sikeres lenne?
2012. dec. 18. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
ha rovidlato vagy (azaz minuszos a szemuveged es kicsinyit) akkor a szemed kifele kancsalit. Rosszabb prognozisu a kifele fordulo kancsalsag, de az esetek nagy reszeben szepen szokott mukodni, de 100% sikert sosem lehet garantalni (aki garantal az egyenesen hazudik.) De kellene hozza egy tuzetes vizsgalat, hogy egyaltalan vallalhato-e a mutet es pontosabban meg lehessen mondani, mire lehet szamitani.
2012. dec. 19. 00:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem már 2 műtétem is volt és csak minimális javulást tapasztaltam. Az a gond, hogy nagyon gyenge a szemem, gyerekként nem hagytam a takarást, így annyira gyenge hogy nem is látok vele! Sajnos nekem már nem lehet műteni, de kezdek beletőrödni. 22 éves vagyok, régen nagyon sokat csúfoltak miatta! Szerintem is csúnya, de nem tudok vele mit kezdeni!
2012. dec. 19. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem nevezném csúnyának, inkább csak fura, mert kevés embernek van viszonylag. Azoknak az embereknek akiknek így nem felelsz meg nem fogsz megfelelni máshogy se. Ha megcsináltatod a műtétet más hibát keresnek majd benned. Én bármikor barátkoznék, vagy akár járnék olyannal aki kancsal. Nekem már volt 2 szemműtétem (szürkehályog), és nem túl kellemes. Neked kell eldöntened megéri-e, de én így hogy már műtötték nem mennék el egy ilyenre.
2013. jan. 10. 11:20
 7/7 Hovert válasza:
Ha kancsal lennék én tuti nem feküdnék kés alá csak azért mert mások nem fogadnak el. A lényeg hogy az ember elfogadja magát, akkor lehet sikeres szerintem. Ismerek kancsal embereket jó párkapcsolatban, akiket a munkahelyen is megbecsülnek, mert a teljesítménye számít, nem az ahogy kinéz.
2015. aug. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!