Mit tegyek ha nagyon de nagyon karikas a szemem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és 14 eves létemre nem kéne ennyire karikasnak lennie,szerintem eleget alszom,maximum 11 kor alszom el,és reggel 6-7 kor kelek,probaltam mar kamillas borogatast is,uborkakat is raktam a szememre,korrektort is hasznalok,pudert,és nem takarja el!
söt valamikor jobban kiemeli a karikakat,nem tudom hogy mit tegyek màr teljesen ki vagyok ,nem akarok nagyképü lenni de nagy és szép szemem lenne ha nem lenne ennyire karikas!
Valamit ki kell talalnom!
Valami màs modszer?
2012. dec. 14. 02:55
1/4 anonim válasza:
en is hajlamos karikasodasra. a korrektort felejtsd el! najo, csak a sajat nevembe beszelek: nekem nem valt be, olyan mintha a sullya megjobban lehuzna ott azt a vekony bort, pedig keveset hasznaltam. nekem egyebkent karikasabb ha sokat alszom, mint mikor kevesebbet. ja, es meg egy tipp: verkep rendben van? a verszegenyseg okozta eddig nalam a legnagyobb, legsotetebb karikakat. szoktak krumplit is hasznalni a karikak ellen, bar en azt meg sose probaltam:)
2/4 A kérdező kommentje:
koszi a vàlaszt:)
egyébként lehet h az a probléma hogy egy nap soda ha meg iszom 500 milit...
2012. dec. 14. 03:38
3/4 anonim válasza:
igen, igyal is rendesen, meg fiatal vagy, jobb ha most hozzaszoksz (a fiatalok elvileg jobban erzik, ha szomjasak) nem csak a karikak miatt, esztetikailag fontos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!