Kontaktlencsére lehet kontaktlencsét tenni? Bővebben lenn.
"Kontaktlencsére lehet kontaktlencsét tenni?"
Nem lehet. Menj szemorvoshoz, ha gondod van.
Alapból igen szines lencsém van, de van egy rendezvény aminek a neve MondoCon és ezen versenyek vannak, mely során a versenyzők egy filmből vagy animéből (meséből) kiválasztanak egy karaktert és minél élethűbb annál több pontot lehet szerezni. Az én egyéni karakteremnek egy jel van a szemébe és ezt csak olyan lencsével tudom megoldani amin nincs dioptria de alapbol nagyon roszul látok és attol féltem hogy elrontom majd a bemutatót hogy nem látok semmit és gondoltam ha öszerakom ugy egy sima kontaktlencsével vhogy vákumosan akkor ki fog birni majd egy fél órát de majd ki kísérletezem ^^
köszi mindenkinek :DDD
Nem tudom!
Én a szememmel akkor sem játszanék ha 10 lenne belőle. De így, hogy mindössze kettő van, és az sem a legjobb, hát százszor meggondolnám. De hát te tudod, mi a fontos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!