Valóban javul a látás a különféle szemtornáktól? Ha igen mennyit és mennyi idő elteltével.
Szia
Nekem 7dioptriás volt a szemüvegem, de meg elégeltem és elkeztem azokat a gyakorlatokat alkalmazni amiket a szemtorna.hu oldalon olvastam nem mindegyiket csak a "szemmozgatását" csináltam és nagyon akartam hogy, javuljon a láttásom és 3nap allat 4dioptriával kevesebb lett igy most az elsö szemüvegemet hordom. Igaz abban a 3napban eszméletlenül nagy izomláz volt a szememben de meg érte és hamarosan a szemüvegemet is leteszem már alig várom.
De nagyon nagy akarat erö és kitartás kell hogy az ember ujra megtanuljon láttni. Sok sikert hozzá!
Szia
igen valóban!
(első válaszoló.)
szia
(első válaszoló vagyok)
köszön szépen a gratulációt énis sok sikert kívánok neked
Nos én már teljes mértékben tökélesetes látással rendelkezem és nagyon jó érzés h nem kell szemüveget viselnem.
Szia
(elsö válaszoló)
A gyakorlatok és a haladó gyakorlatok menüpont alatt leirtakat csináltam.
1. válaszoló! Kérlek írj nekem privát üzenetet, nagyon fontos lenne! Ne haragudjatok, ha ez a megjegyzés offos volt.
Viszont én eddig úgy hallottam, hogy csak Bates publikálta a saját sikereit, emiatt többen csalónak nevezik és a szemészem pl nem is ajánlotta, de nekem SÜRGŐSEN javítanom kéne a szememen!!!! -4 és -3,5 de rendőr vagy katona szeretnék lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!