Gyerekeknél a kötőhártya-gyulladás járhat lázzal?
Figyelt kérdés
Kislányom (1,5 éves) most kapta el a kötőhártya-gyulladást. Már 2 napja kezeljük szemcseppel, a szeme jobb lett, viszont most belázasodott. Okozhatja ezt még a gyulladás, vagy valami más állhat a háttérben? Köszi a válaszokat!2012. dec. 6. 12:50
1/5 anonim válasza:
szerintem más baja is lehet. Nálunk pl. köhögős-náthás időszakban szokott ez előjönni, a taknyot kente a szemébe...és persze mi meg elkaptuk tőle, de csak a szemgyulladást. Ha lázas, én felhívnám az orvost, pl. torokgyulladás is lehet, az jár lázzal.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Azért furcsa, mert 2 napja látta orvos a szeme miatt, és akkor megnézte a torkát is, és semmi nem volt vele. De azóta persze már lehet, hogy van.
2012. dec. 6. 14:58
3/5 anonim válasza:
ha nem múlik a láza, visszavinném. Két gyerekem van, mindkettőt meg szoktam mutatni az orvosnak, ha egyik beteg. Többnyire egyik egészséges, 3 napra rá megint vihetem vissza...egyik nap egészséges, másik nap meg beteg, így megy ez, rosszabbodhat is. Mivel hétvége lesz, én megmutatnám, hogy ne az ügyeletre kelljen menni vele hétvégén.
4/5 A kérdező kommentje:
Ma elvittem orvoshoz és mandulagyulladása van! Kapott gyógyszert! Köszi a válaszokat!
2012. dec. 7. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!