Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Gyerekeknél a kötőhártya-gyull...

Gyerekeknél a kötőhártya-gyulladás járhat lázzal?

Figyelt kérdés
Kislányom (1,5 éves) most kapta el a kötőhártya-gyulladást. Már 2 napja kezeljük szemcseppel, a szeme jobb lett, viszont most belázasodott. Okozhatja ezt még a gyulladás, vagy valami más állhat a háttérben? Köszi a válaszokat!

2012. dec. 6. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem más baja is lehet. Nálunk pl. köhögős-náthás időszakban szokott ez előjönni, a taknyot kente a szemébe...és persze mi meg elkaptuk tőle, de csak a szemgyulladást. Ha lázas, én felhívnám az orvost, pl. torokgyulladás is lehet, az jár lázzal.
2012. dec. 6. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Azért furcsa, mert 2 napja látta orvos a szeme miatt, és akkor megnézte a torkát is, és semmi nem volt vele. De azóta persze már lehet, hogy van.
2012. dec. 6. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
ha nem múlik a láza, visszavinném. Két gyerekem van, mindkettőt meg szoktam mutatni az orvosnak, ha egyik beteg. Többnyire egyik egészséges, 3 napra rá megint vihetem vissza...egyik nap egészséges, másik nap meg beteg, így megy ez, rosszabbodhat is. Mivel hétvége lesz, én megmutatnám, hogy ne az ügyeletre kelljen menni vele hétvégén.
2012. dec. 6. 20:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma elvittem orvoshoz és mandulagyulladása van! Kapott gyógyszert! Köszi a válaszokat!
2012. dec. 7. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Jobbulást!
2012. dec. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!