Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehet kötőhártya gyulladás?

Lehet kötőhártya gyulladás?

Figyelt kérdés
Tegnap óta nagyon véres a szemem. Reggel még csak piros, véres volt, délutánra feldagadt a szemem alatt és mégjobban bevérződött.. Kicsit szúr azóta. Orvoshoz már csak hétfőn tudok elmenni.. Most csak kamillával tudom borogatni. nagyon remélem nem kötőhártyagyulladás.. szerintetek:S
2012. szept. 15. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
hát pedig akár az is ehet.gyógyzertárbn tudsz venni rá krémet(!!) amivel be kell kenni a szemed, de elmondják,hogy hogyan.nekem az segitett amig nem tudtam dokihoz menni.cseppet nem nagyon fognak rá adni,mert dokit fogják ők i javaolni.tudom milyen rossz ez.vigyázz, ne nyulkáj a másik szemedhez, mert arra s átterjedhet.a kamillázás is jó ötlet.
2012. szept. 15. 09:27
 2/4 anonim válasza:
Nem régen volt hasonló problémám, lehet az. A huzatot kerüld, lehet csak attól lesz. A kamillázás tökéletes ötlet, nekem is kellett. Szemcseppet kaptam, bár ha jól emlékszem, csak receptre adható ki, de amíg orvos nem látta a szemed, addig csak kamillázgasd.
2012. szept. 15. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem orvos mondta, hogy a kamillázással vigyázzak, mert kiszáríthatja a szemet. Bár a gyulladást biztos csökkenti. Vannak jó cseppek, amelyek a fájdalmat is enyhítik, s egy nap alatt rengeteget javítanak. De sajnos csak receptre adják, így ki kell várnod, hogy orvoshoz mehess.Egyébként is az a biztos, ha belenéz a szembe.
2012. szept. 15. 09:38
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2012. szept. 15. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!